Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Sjukhusbesök

Oj oj oj va dagarna springer iväg nu förtiden. Känns som att vi har fullt upp hela tiden.

Det går framåt med lägenheten men fortfarande en hel del kvar att göra. Som tur är allt skitjobb klart och bara det roliga kvar. Så imorgon åker vi till Uddevalla och handlar lite golv och tapeter.

Igår så var vi inte i lägenheten på hela dagen. För dagen började nämnligen med en tripp till vårdcentralen. Melvins kiss har luktat väldigt illa ett tag nu men jag har trott att det berott på dåligt vätskeintag men i förrgår fick han hög feber och då misstänkte jag uvi så igår åkte vi in och kolla upp det. Men vårdcentralens urinprover visade något litet i urinen bara men dom skickade upp oss till Näl för att en barnläkare skulle kolla. För när såhär små barn får urinvägsinfektion ska man ta det på allvar, sa dom till oss. Så jag och Melvin åkte upp medans pappa Robban blev avsläppt i lägenheten för att greja lite. Vi satt på näl i flera timmar för vi var ju tvugna att invänta provsvaren. Dom visade att han hade en infektion i kroppen men hon var inte riktigt säker på om den satt i urinblåsan så hon ville avvakta med att ge antibiotikan till idag då för då har dom fått svar på odlingen. Så vi åkte hem.

När vi kom hem så fick Melvin krampanfall och skakade utav bare den, jätte hemskt att se och han grät massor samtidigt. Åh så hemskt :´(. Då tog vi febern och den visade på 41 grader så då ringde jag sjukvårdsupplysningen så dom fick skickat upp oss till akuten. Sagt och gjort. Men som vanligt med Melvin när vi kommer till sjukhus så blir han jjätte pigg och glad =). Tokunge. Men febern visade  40 grader på näl så han var ju inte bra. Och inte ätit på hela dagen hade han gjort så vi fattade inte hur han kunde vara så pigg. Men han fick en jätte smarrig glass på sjukhuset och det gillade han. Och ett urinprov skulle tas igen och vi har en riktigt duktig kille när det gäller att kissa i burken. Det tog ungefär 2 minuter innan han kissade och han gjorde det 3 gånger igår. =) Duktiga killen, alla var så förvånade över att det gick så fort. Sen blev han stucken i fingret 4 gånger och då var han också super duktig.

Men iaf så visade urinprovet igår kväll en höjning i urinen så då satte dom in antibiotika till honom. Men vi väntar fortfarande på odlingen som dom ska ringa om idag ifall dom måste byta antibiotika.

Och idag har han forfarande feber och lite gnällig. Han kan bara börja gråta sådär och då verkar det som att han har jätte ont. Så han är ju långt ifrån bra. Och sover som en kratta gör han. Han har nog vaknat ca 5 gånger inatt men han steg inte upp fören halv 11 =). Gottigt! Det behövde vi.

Så idag blir en lugn dag här hemma och bara mysa. Tur att det regnar!! =)

Ha det bra
Hej

Min älskling





Kommentarer
Postat av: silena

stackars stackars lilla Melvin:( hoppas han blir bra snart och att de inte är något allvarligt kram

2009-07-09 @ 14:13:28
Postat av: Marie

men gud lilla gubben =( Va det feberkramp han fick då? "/ Hoppas han kryar på sig snart!

2009-07-09 @ 15:39:32
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

stackars liten!!!! :/

2009-07-09 @ 16:45:46
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: Amelie

Stackare. Jag funderar också som marie om de kanske var en feberkramp han fick? puss

2009-07-09 @ 17:15:35
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Jessica o Tuva

men va tråkigt att läsa att Melvin blivit dålig :( Hoppas han är på bättrings vägar. Massa kramar från oss

2009-07-09 @ 20:50:24
Postat av: Amelie

Ja, förstår att det är läskigt. Jag hade tydligen det jätteofta när jag var liten, och det är ju ärftligt så jag är lite rädd att Hugo ska få det med. Men det är ju viktigt att kyla ner dem när de får en feberkramp. Duscha av honom eller så. (Säger mamma) =) Hoppas de va one and only så han inte får så många fler! puss

2009-07-10 @ 07:32:23
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0