Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Fullt upp

God morgon, eller goddag! =D

Här hemma hade vi sovmorran ända fram till kl 9 faktiskt. Åh va gott det va. Och hela helgen har Melvin sovit hela nätter och det har varit guldvärt alltså. Så nu är man lite piggare igen men sen att värmen gör en slö det är ju en annan sak. ;)

Vi har verkligen haft fullt upp i hela helgen. I lördags åkte vi iväg tidigt på morgonen för att köpa mosaik till badrummet + alla andra grejer man behöver för att få upp det på väggen. Och sen åkte vi och lämnade Melvin hos farmor och farfar så vi kunde flytta grejer till nya lägenheten. Lånade svärfars släpkärra och det blev 4 lass. Så vi fick flyttat en hel del. Eller ja, mest var ju kakel, klinker, tapeter och verktyg, men ändå. Sen fick vi ju flyttat bort allt i förrådet och det är så skönt att fått det gjort. Älskar att vara ute i god tid. Nu behöver vi ju inte stressa alls med det andra. Vill ju inte flytta in förens det börjar likna något i den andra lägenheten =) Vi har ju trot allt 2 månader på oss.

Sen på kvällen grillade vi hos farmor och farfar. Gott gott. Och Melvin badade i sin pool hela dagen och han älskade att hoppa i och ur den hela tiden =) Busunge

Och igår var vi på dop för lille Elias. Jätte mysigt och jätte skojsigt. Det bjöds på mumsig smörgåstårta och sen någon sorts kladdkaka. Mumma. Sen direkt efter dopet åkte vi ut till sjölanda för att sola lite. Melvin fick plaska lite i vattnet. Hatar verkligen sjölanda men Robban skulle tvunget åka dit. Haha! Får bli gaddis nästa gång.

Idag har vi inte mycket planerat. Vi ska till BVC kl halv 12 men det är väl det enda också. Får väl se vad som händer när pappsen kommer hem. För hemma kan vi ju inte sitta iaf.
Nu jobbar Robban bara imorgon också och sen är han LÅNGLEDIG. Då är det han som går pappaledig och mamma tar semester, för att sen börja jobba 14:e juli. Åh vad jag inte vill. Har riktig ångest över detta. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer in på högskolan till våren så jag slipper mitt jobb. Men det ska iaf bli väldigt skönt för Robban att vara ledig så länge. =) Och det unnar jag honom verkligen.

Nä om man kanske skulle ta och sätta på en kopp kaffe..
Hoppas ni inte smälter bort i solen!

Elias dop


Elias och Lollo


Min älskling fick lite hemmagjord glass. Det var mumsigt men efter ett tag blev han bara super arg för han inte kunde hålla i den kalla glassen.

Kommentarer
Postat av: mormor Lisa

Hmm. Var det inte tvättid????? Bättre ni kommit till Öresjö o badat. Ni hade fått grillat oxå o ännu mer kladdkaka.:-))Kram

2009-06-29 @ 17:04:24
URL: http://emmaaronsson.blogg
Postat av: emmma

Tack för din kommentar, och fin blogg =)



Jag bekalage verkligen det ni vart med om, och det ni har gått igenom. Skönt och veta att nån kan förstå en till viss del i alla fall. Hur lyckades ni bli av med allt? skönt med andra som vet som kan hjälpa och stötta.

2009-06-29 @ 21:58:40
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: emma

Förstår. Kram

2009-06-29 @ 22:14:03
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Karisma__

Hej hej. Verkar som (och ser ut som) ni haft en mysig helg i värmen. Jag har skickat ett mejl till lärcentrum. Jag kan tänka mig både kvälls och distans kurs. Känner bara att de kurserna är bra att ha. Men vet ej hur många platser det finns och hur många som sökt osv. Vore juh trevligt om det blev såå att vi kommer att läsa ihop. ;-) men jag är juh lite sent ute här. Men men vi får se.

2009-06-29 @ 22:29:26
URL: http://miiosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0