Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Måndag 1:e Juni

Herregud, nu är vi redan inne i Juni..Helt otroligt va tiden går fort. Nu är det bara 2 veckor kvar tills min prins blir 1 år. Fattar det inte!!

Helgen har varit helt underbar. I fredags var vi hemma hos Emilia och umgicks. Skit trevligt. Kom hem ganska så tidigt men det är skönt att bara kunna vara iväg några timmar.
Sen på lördag morgon bar det iväg till den nya lägenheten och kika. Det gick inte göra som vi ville med badrummet men vi har nog kommit på en ny lösning =D. Sen ska vi väl byta ut lite mer än vi bestämt från början. =)
Och på söndag var vi iväg till min mormor ute i Öresjö och firade morsdag. Jätte trevligt, synd bara att tiden går så himla fort när man är med dom. För det kändes som att vi slängde i oss maten för att åka vidare till Robbans mamma. Där var också Robbans mormor och morfar och firade. Roligt att dom får träffa Melvin =)

Nu har vi även bokat lokal för Melvins 1 årsdag. Vi kommer absolut inte få plats här hemma och vi räknade på det och vi skulle inte få plats hemma hos Robbans föräldrar häller. Ändå kommer vi bara bju dom "närmsta". Haha, jaja. Det blir bara roligt för Melvin med mycket folk. Sen har jag inte riktigt bestämt hur vi ska göra med barnkalaset, men det kommer väl. =).

I helgen har jag läst en bok för andra gången i mitt liv. "Klockan 10,31 på morgonen i Kao Lak" och den var väl sådär. Blev bara sämre och sämre ju längre in i boken man kom. Jag tyckte han som skrev sin "historia" verkade så egoistisk och känslokall. Så nej det var inget jag skulle läsa om. Får se vilken som blir nästa bok jag ska läsa. För jag gillade faktiskt att läsa =D Tro det eller ej men det gjorde jag.

Idag är det verkligen ett kanon väder men jag känner att jag orkar ingenting. Febern gör sig påmind hela tiden och halsen svider riktigt rejält. Näsan får torkas på både mig och Melvin stup i kvarten. Och dessutom sov Melvin riktigt riktigt dåligt inatt, han vaknade väl varannan timme och bara var ledsen. Men det gjorde nästan jag också för det är inte skönt att sova när näsan är igentäppt och halsen ömmar. Så jag förstår honom.  Men nu sover prinsen och jag ska väl passa på att lägga mig en stund på balkongen.

Ha en fin dag
Kram

Ute och leker


Snorisen




Hahahaha, om blickar kunde döda.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0