Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Söndag 14:e Juni

Gomorrn gott folk!

Här är vi uppe med tuppen! Melvin vaknade kl 7 och då fick han komma över till oss en liten stund och käka välling samt mysa lite =D. VI skulle egentligen gått upp och sjungt för Melvin idag eftersom Robban inte kan vara hemma imorgon. Men vi hoppade det ändå och jag går upp för honom imorgon istället =). Det ska sjungas från första födelsedagen, hihi!

Igår hade vi det riktigt stressigt. Min mamma hade Melvin på dagen så vi kunde åka och handla till kalaset ifred och det tackar vi för. Sen när vi kom hem hade vi inte många timmar kvar tills vi skulle åka ut till Velanda och hämta nyckeln till lokalen. Tog en snabb kaffe hos farmor och farfar innan vi åkte hem. Sen när vi var hemma gjorde vi pajjer och tårtorna. Det gick smidigt men vi var inte klara fören vid 12 tiden. =D Så går det när man drar ut på det i sista sekund. Men idag är det dukning som gäller, hänga upp massa ballonger och garnera tårtor. Ja det är Melvins första kalas idag och det ska bli sååå roligt och något som är ännu bättre är ju att det är SUPER fint väder. Och imorgon på hans stora dag ska vi ha barnkalas här hemma. Melvins kompisar kommer hit och busar =D. Får se vad jag bakar till och bjur på. Och fint väder ska det ju vara så jag tänkte duka upp ute på gården. Mycket roligare där.

Nä nu hinner jag inte så mycket mer.
Skriver nog mer ikväll!
Ha en underbar dag
Kram

Ps: glöm inte kika efter Melvin i tidningen imorgon ;) Ds

Kommentarer
Postat av: Marie

Hoppas ni får ett fint kalas, och glöm inte att ta massor med kort =)

2009-06-14 @ 09:54:59
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Amelie

Det ska vi verkligen inte glömma =)

Hoppas att ni får ett riktigt lyckat kalas! Vi ses imgn, Puss på lillpojken!

2009-06-14 @ 10:11:36
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Johanna

hej hej, oj vad jag sett fram imot detta. :)Ska bli så kul att få träffa honom och er så klart. och tårtan ska vi ju inte prata om. haha skoja. Nej men de ska bli så roligt. =))

2009-06-14 @ 11:24:50
URL: http://meller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0