Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Sveriges Nationaldag

God nationaldag =)

Här är vi inte alls pigga. Melvin sov som en kratta inatt. Han vaknade minst 1 gång i timmen och bara skrek. Har ingen aning om vad  som är med honom. Och nu på dagen har han varit minst lika jobbig. Han grinar stup i ett och vet själv inte vad han vill. Sova vill han absolut inte göra. Lägger man honom ner eller sätter ner honom på golvet blir han jätte ledsen. Orkar inte mer nu!!

Men vi har iaf kommit fram till att Melvin haft "3-dagars-febern". Fast han hade feber i nästan 5 dagar. Men nu idag har alla prickar kommit och det tyder ju på att det var den sjukdomen. Skönt att fått svar på det iaf. Men nu ser han ut som en prickigkorv, haha!!

Vad är tredagarsfeber??
 

Allmänt

Tredagarsfeber är en barnsjukdom som nästan alla mellan sex månader och två år får. Alla påverkas olika, en del får mer symtom och andra mindre. Många får sjukdomen så lindrigt att det knappt märks

Tredagarsfeber orsakas av ett virus som sprids i luften. Det brukar gå fem till tio dagar innan febern kommer från att barnet smittats. Barnet blir friskt igen efter några dagar.

Symtom

Barnet får först hög feber som kommer snabbt och försvinner efter cirka tre dagar. En del får hosta och snuva, de flesta är i övrigt ganska pigga.

När febern gått ner får barnet blekröda utslag på magen som sedan sprider sig vidare på kroppen. Utslagen kliar inte och försvinner på några dagar, ibland fortare.

Idag så ser planerna ut som såhär att vi ska iväg och köpa kakel och badrum =D. Vi har rensat ur förrådet så vi ska få plats med allt. Och sen ikväll ska vi iväg och fira Robbans kompis Markus i velanda. Då blir det grillning och lite alkohol. Men inte för min del, för jag och Melvin ska bara vara som ett litet sällskap innan fotbollen börjar =D Då åker jag och Melvin hem och myser istället.

Nu ska vi ta oss en kaffe och en kaka..
Ha en fin dag!

Han har börjat gymnastisera!! Upp och ner, ner och upp =D
NER....

Å så upp....


Kommentarer
Postat av: mormor Lisa

Det är bra att träna o så får han starka lårmuskler.:-)) Gott han mår bra igen, men gud så jobbigt med att han inte sover på nätterna. Har ni pratat med någon om det. Kram

2009-06-06 @ 12:35:30
URL: http://emmaaronsson
Postat av: Emilia

Viilken goding.. Det blri friskis för honom snart=)

2009-06-06 @ 12:39:33
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Till Mormor Lisa:

Ja nu har vi kanske fått svar på varför han inte sovit dessa dagar. Vi ska upp till akuten nu och kolla om han har öroninlfammation!

2009-06-06 @ 12:40:29
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0