Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Fredagsmys

God eftermiddag min kära vänner!

Idag är en riktigt bra dag. Emma är på topphumör =)
Och jag tackar för alla supersnälla kommentarer! Det betyder mycket för mig. <3

Idag lämnade jag Mellisen på dagis vid halv 10 och efter det bar det av till arbetsförmedlingen, yeeey! Haha! Men efteråt åkte jag och hämtade Emilia och Alvin för då skulle det handlas mat inför kvällen och frukosten.

För inatt ska nämnligen familjen Karlsson/Gunnarsson sova över här =). Blir lite spelande och god mat. Hoppas barnen somnar i relativ tidig tid så inte hela kvällen består av nattning. Ska bli så mysigt så!

Imorgon ska vi till mamma mia och äta tillsammans med släkten. Vi får ju fira min syster yster som blev hela 20 år i veckan =).

Nu strax ska vi bege oss till Emma och hälsa på henne och den stora magen en stund. Är jätte kaffenödig, hehe!!
Ha en fin helg, för det ska vi ha!
Hörs imorgon...
Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: anna o fanny

hej svejs..=) allt är fint med oss..! de e kalas som gäller hela helgen .=)) vi kommer antaligen upp vid lucia.=) om johan får ledigt från jobbet.=)... har emma och martin ploppat än.??ha de gott kram .=)

2009-11-13 @ 15:28:49
URL: http://fannysvarld.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej Emma!Jag heter Linda, jag har fastnad vid din blogg har blivit som en vana att läsa den , från början läste jag typ alla mamma bloggar hihi.

Jag har ju följt dig lite i bloggen å märkt att du inte vart så nöjd med ditt jobb, ska du börja plugga? Jag har ett erbjudande till dig som skulle passa dig perfekt roro jag, du gillar ju att se bra ut ser jag ju så då vet jag att du skulle älska att jobba med de här, antingen som hobby och käna extra pengar eller jobba med de på heltid, jag berättar gärna merom du är intresserad? Ha de så bra och ta hand om din fina familj

2009-11-13 @ 18:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0