Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Ännu en underbar fredag <3

Jag och Melvin sitter här i soffan och myser framför barnprogram. Melvin älskar det! Och nu när han är sjuk är han extra gosig och vill bara gosa en massa =). Min älskling, klart han ska få gosa.
Det blev inget dagis för honom idag för han hade feber imorse. Men nu verkar den har försvunnit. Vette tusan vad det är som är på gång. Sover inte alls bra längre. Han vaknar och är jätte ledsen 1 gång innan vi går och lägger oss och sen på natten hör jag honom gnälla till flera gånger men inte så att man behöver gå upp. Skulle egentligen tagit med honom till vårdcentralen idag för att kolla örona för säkerhetensskull men jag avvaktar någon dag till ifall det är förkylningen som gör att han sover dåligt. Vill ju ändå inte dra ut honom i detta skitväder på cykeln.

Och gissa vad....IDAG KOMMER VÅRA VITVAROR...Wiiiihoooo, äntligen säger jag bara! Någon gång mellan 15-21 skulle dom komma och jag hoppas innerligt att dom inte kommer fören Robban kommit hem. =)

Imorn hade vi tänkt åka ut till hunneberg och gå i skogen och bara vara tillsammans, hela familjen. Och tagit med oss varm chocklad med äggamackor. Men vädret verkar inte vilja att vi ska göra det. Så det får väl bli någon annan helg framöver, för det finns ju inget mysigare än att gå ute i skogen när det är kyligt och sen sätta sig med god fika. =)

Igår när jag hämtade världens bästa Melvin på dagis så smög jag mig fram för att kika va han gjorde. Och jag trodde bara han kände igen mig när jag ropade på honom, alltså hörde min röst och såg mig men nu stod jag i ett hörn tyst för att bara kika på honom och när han fick syn på mig så fick jag världens leende och han sprang mot mig och ropade mamma, mamma =) och sen fick jag en jätte gosig kram =)..Snacka om att man blev stolt mamma. Hihi

Vi cyklade förbi Willys en snabbis igår innan vi åkte hem och i affären så va Melvin hur social som helst. Till alla som gick förbi sa han hej hej och vinkade. Och jag kan säga att detvar ganska mycket folk ute och handla. Haha så det blev en hel del hej hejande. Haha jag skrattade så jag nästan vek mig. Min lille pajjas.

Och när vi kom hem så hittade han ett godispapper under bordet och det tog han, sprang till köket och försökte öppna skåpet till soporna och när det inte gick kom han till mig och tog tag i min arm så att jag skulle öppna åt honom. När jag gjorde det slängde han ner det i röd påse så fint...Han är såå duktig och det går så fort nu. Säger man till honom att ta av sig skorna när vi kommit in så sätter han sig ner och börjar dra i dom. Säger man att man ska byta blöja, ja då går han in till sitt rum, hämtar en blöja och ställer sig vid skötbordet. Ja det är bara några grejer av allt han lärt sig på sista tiden =) Och varje gång jag tar upp min blogg så är det ju en bild på Robban, då pekar han och säger pappa och ser lite undrande ut, för vad gör han i datorn?? Hehe.

Nu ska jag krama lite på min son innan han ska nana igen
Kram kram

Våran lilla snoriga unge


Får ju passa på medans mamma inte sitter här


Kommentarer
Postat av: Emilia

Oh vad han är söt min lilla plast son =) hahah hur go som helst.. Hoppas vi ses snart...Puss

2009-10-16 @ 19:07:32
Postat av: iba

klart han är sör och gosig han är ju lik sin mor.

2009-10-16 @ 19:58:58
Postat av: MoFa

Ja visst är skogen helt underbar och särskilt nu på hösten. Han är bara såå skön den lille. Pussa på dina pojkar!

2009-10-16 @ 21:06:41
Postat av: Amelie

Åh vad duktig han är! Lille Melvin <3

2009-10-19 @ 13:23:04
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0