Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Upptagen dag

Hejsvejs!

Idag har schemat varit totalt fullbokat och är fortfarande.

Steg upp kl 6 imorse för att vi skulle hinna göra oss iordning och få frukost i magen innan farmor skulle komma och hämta oss.
Så kl kvart över 7 stod vi ute på parkeringen redo att åka iväg. Först lämnade vi av Melvin på dagis och sen körde jag svärmor till sitt jobb och fortsatte sen till Näl. Hur smidigt som helst att vi kan lösa det på detta sättet =) Tack svärmor för hjälpen!

Hade ju tid till gyn idag så där har jag spenderat nästan hela förmiddagen. Jag fick veta att jag ska opereras om ca 1 månad, förhoppningsvis tidigare. Så har skrivit en massa papper, pratat och läst igenom massor för hur det går till både före, under och efter. Detta är ju för att kunna sätta en diagnos. Men idag på undersökningen hittade dom något nytt. En "kula" på ca 2 cm, det skulle dom försöka ta ut under titthålsoperationen eller iaf ta prov på den. Den har vuxit sig så stor sen sist jag var där.. Och Han hade ingen aning om vad det skulle kunna vara men han trodde iaf att det var något godartat. Har ju haft problem med cystor förr men aldrig så dom gjort såhär ont. Han nämnde bara cysta men sa att han inte var säker. Så nu är det bara att vänta på tiden till operationen. =S. Kommer gå super. Känns bra att äntligen fått en läkare som tar en på allvar. Har ju faktiskt ont.

Nä slutpratat om det!! Haha inget roligt samtalsämne egnentligen..

Efter gyn åkte jag till kommunen för att få mitt betyg från jobbet. Och jag är väl nöjd med det. Sen åkte jag och hämtade upp Emilia och Alvin för vi skulle ju ut och shoppa lite. Till Melvin denna gången, hehe!! Men jag lyckades få ner lite till mig med, som vanligt. Melvin fick fleecedress som han ska ha på sig istället för overallen. Det blir ju lite michellinvarning annars =). På lördag får jag och Robba åka ut och handla resten till honom. Vinterjacka, vinterbyxor, allvädersstövlar och regnvantar. Men nu kan inte Robban klaga för jag har tittat ut allt så han slipper springa och leta i affärerna iaf, hehe han hatar ju att gå i affärer. =)

En liten lunch på OBS hanns med innan vi var tvugna att åka hem. Och nu ska jag strax börja städa undan lite här hemma för ikväll kommer tant Johanna och farbror Markus och Johannas föräldrar. =)

Nä nu får jag allt sätta lite fart!
Ha en fin kväll
Puss & kram

Tokstollen


Inköpen till Mellisen idag

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ja vad skönt att du äntligen ska få ordning på din värk o att någon lyssnade. Håll mig uppdaterad om detta.

Klart att du fick bra betyg från jobbet, du är en duktig tjej. Kram

2009-10-08 @ 22:51:00
URL: http://emmaaronsson
Postat av: Tant Johanna!

Tack för igår vännen! Det var verkligen super duper trevligt ;) Mina föräldrar tyckte ni hade det så fint! Vilket ni verkligen har!



Kram på er

2009-10-09 @ 10:10:51
Postat av: mormor Lisa

oj det blev visst bara mormor men det var jag mormor Lisa som skrev inlägget. Kram

2009-10-09 @ 16:52:57
URL: http://emmaaronsson.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0