Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Dagis för lilleman

= Lugn och ro för mamma! Haha

Tänk va skönt det är att behöva ställa klockan för att hinna till dagis 09.30, haha! Jag ställer den på 08.30 och går upp kl 9. Sen är vi på dagis 09.30. Vi är snabba i denna familjen, hehe

Imorgon är det jobbdags för mig, på Lupinen.
Dom ringde och frågade om jag ville jobba 07 - 16.30 eller 16 - 21.30 och visst är kvällstiden mycket kortare och härligare MEN det är ju inte så jätte skoj att behöva jobba fredag kväll så jag valde morgontiden och ett extra plus är ju att jag får betalt för 4 timmar mer än om jag skulle ta kvällsturen. Haha! Man får ju inte vara dum =) Så imorgon blir det en väldigt lång dag för älsklingen på dagis. Men det klarar han. Bara han får lägga sig lite tidigare när vi kommer hem =)

Måste ringa A-kassan så det inte är problem med att jag jobbar. Känns som att det kommer bli mer jobb för mig framöver. Hm, jaja!

På lördag ska vi ut och käka med mostera mi och Jonas. Ska testa O´learys. Mysigt och skojjigt att hitta på annat än det vanliga =). Så Mellisen ska sova över hos tant Johanna och Farbror Markus. Det gillar han! =)

Tänk, nu är det bara 4 månader kvar till lillfisen fyller 2 hela år. Shit va tiden flyger förbi

Bli så himlans deprimerad när det gäller det här med högskolan och högskoleprovet. Verkar som att det bara blir svårare och svårare att komma in. Varför ska det bli det just nu när jag ska söka in, just nu när jag vill läsa?!?! Förra året låg antagningspoängen riktigt riktigt lågt för att komma in på ssk genom högskoleprovet. Då låg det på 0.2 eller 0.3 och detta året låg det på 0.8. VARFÖR??? Blir så frustrerad och det gör det inte roligare att veta att det är ännu fler som antas söka in till nästa termin. Hm, jaja! Jag ska iaf bli barnmorska om det så ska ta mig 30 år. Haha! För någon gång kommer jag lyckas.

Nä nu ska jag fortsätta kika på b-filmen som jag började kika på igår. Någon kines"skräck". Men än har det inte kommit in en enda skräckscen och jag har sett lite mer än hälften. Hahahaha!! Jaja, det fördriver ju tiden lite iaf. Sen ska jag ta och göra mig lite våfflor så jag orkar med resten av dagen. Mår magen bra, mår Emma bra =)

Kraam

Kommentarer
Postat av: Mormor Lisa

Rätt inställning Emma. Ta ut målet o håll kvar det, även om det tar lite längre tid att komma dit än du tänkt ifrån början. Du är en kämpe.

2010-02-18 @ 23:22:00
URL: http://http//emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0