Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Happy birthday to me!!

...Ella ja, i efterskott iaf! Hehe!!

Har haft en helt underbar födelsehelg.

Fredagen bestod av jobb och sen kalas. Jätte mysigt att träffa mina underbara släktingar. Fick en massa fint och jag är jätte glad. Fick mycket bra till mitt hår som är behövligt men som är jädrans tråkigt att köpa själv. Så det tackar jag för. Sen fick jag även ett våffeljärn av mina kära svärföräldrar. Herregud säger jag bara. Som jag tjatat om dessa gosa våfflor och nu kan jag äntligen göra dom här hemma. Så nu har vi ätit våfflor nästan varje dag, hehe! Sååå gottigt och det är ju så lätt att göra några våfflor till mig och Melvin till lunch. Perfekt! Tack till tusen!

Och av min mamma och Celal fick jag faktiskt ett presentkort på spa. Oj så gott. Lerbad tror jag det stod något om =) Ska bli riktigt gott. Tack!

Lördagen började med en tur till tippen. Vi hade ju en hel del att slänga efter rivningen. Och det tog bara halva dagen, hehe! Sen började folket ramla in vid 6 tiden för att ha lite fest. Hur skojjigt som helst. Var på toppen humör hela kvällen och kan bara säga att kvällen var helt toppen!

Söndagen gjorde vi inte så himlans mycket. Umgicks bara och bara myste. Det behöver man ibland.

Måndagen, ringde jobbet in mig och ville att jag skulle jobba kväll och självklart kunde jag hoppa in. Tycker det är skönt att få göra något. Så i måndags åkte jag buss för första gången (själv) på enormt lång tid. Men det var inte så illa som jag befarat. Haha, har alltid hatat att knö på bussar och aldrig få en sittplats eller att chauffören aldrig stannar när man tryckt på knappen. Men men, nu gick det iaf bra, hehe! Kan jag faktiskt tänka mig att göra om.

Fick ju även en ny mobil av min sweetpie. Är skit glad över den. Har ju haft en mobil som kanske gjordes precis efter 3210:an och det enda "coola" eller "moderna" som var på den mobilen var färgdisplayen. Hahahaha! Men nu har jag en grym mobil. Älskar den! =) Tack älsklingen! <3

Idag har heller inte hänt så himlans mycket. Melvin skulle egentligen till dagis men dom ringde 20 minuter innan vi skulle gå och berättade att det gick magsjuka på dagis, IGEN. Så jag bestämde mig för att hålla honom hemma idag. Så vi får väl se om han kan gå dit på torsdag och fredag. På fredag behöver han egentligen gå dit för jag har möte på arbetsförmedlingen. Kul, eller inte! Hatar´t. Men men, vad gör man inte för att få pengar?!

Imorgon händer inte heller jätte mycket. Ska väl ta det lugnt. Har blivit väldans trött dom senaste dagarna, vet inte riktigt vad det är med mig. Idag somnade jag till och med på dagen när Mellisen somnat och det hör verkligen inte till vanligheterna. Men men! Det blir väl bättre

Nä nu ska jag faktiskt sluta tjata, blir inte så roligt att behöva läsa en jädrans massa text. Men en uppdatering iaf. Nu kommer jag äntligen kunna blogga varje dag för modemet kom idag =) Yeeeeeey!

Och jag måste bara gratta Anna och Arsel (Johan) till det kommande syskonet! <3 All lycka till er...

Kram kram

 

 









Hamnade visst på en kulig vimmelbild, hehe


Mitt hjärta...<3


Ingenting fanns på denna mobilen (knappt så man kunde smsa) så ni kan ju ana vilken skillnad det är nu!

Dock förstår jag inte varför man alltid tror sig ligga på topp bara för att man har en "grymmare" telefon. Skitsam egentligen,... tycker jag då. Huvudsaken är ju att man kan smsa och ringa på den! Kanske kunna skicka någon bild eller 2 också, hehe. Men jag är iaf väldigt nöjd med min nya telefon! =)

Min gamla... vad jag nu ska kallad den! Hehe



Min nya älskling ;)


Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William]

Aaah, en sån telefon som jag hade innan jag bytte :)

2010-02-16 @ 21:52:12
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William]

Mja, den va helt ok. Dock tröttnar jag på mina telefoner så fort så då byter jag, haha! :) Nu har jag ännu mera roliga funktioner ^^



Sorry about texten =/ Jaså är den seg för dig? Inte på min dator .

2010-02-16 @ 22:18:51
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William]

Ja jag betalar inte särskilt många kr för min telefon heller. Ringer inte särskilt mkt heller så det blir aldrig nån hög månads kostnad tack o lov :)

2010-02-16 @ 22:32:34
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Tant Johanna

ÅÅÅÅ äntligen har man något att läsa om dagarna igen ;) Tur att ni fått nytt modem!



Kram

2010-02-17 @ 08:10:26
Postat av: Sandra

Tack :) Ja, det känns mkt bättre nu. Men har nog aldrig sett mig som SÅ tjock som jag var i somras heller. Men ser knappt i spegeln att jag gått ner, man ser de på kläderna. haha. Grattis i efterskott föresten :)

2010-02-17 @ 11:03:47
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: Mamma/Mormor

Behöver du hjälp med barnpass så säg till för jag blir hemma ett tag till. Kram

2010-02-17 @ 20:28:00
Postat av: MoFa

Du är bäst Emma! Många som längtat efter lite läsning. Kram och krama grabbarna!

2010-02-17 @ 22:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0