Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Härligt med grannar...

Dom har borrat hela morgonen! Och Melvin blir vettskrämd varje gång. Jag har dunkat i taket men dom lyssnar fasiken inte. Och nu när Mellisen skulle sova har dom kört gärnet. Vem tror ni har fått springa fram och tillbaka för att trösta en ledsen Melvin?
Men nu har det iaf varit tyst en stund och Melvin sover. Nu väcker dom honom nog inte men det är ju jobbigt när han precis somnat in och dom börjar.

Har gjort om lite på bloggen men vet inte riktigt om jag blev sådär jätte nöjd. Det är så tråkigt att man inte har ett bra program så man kan göra lite hippare blogg. Har ju bara det gamla vanliga. Men men, det kanske kommer. Haha!

Det snöar mer nu än på väldigt länge. Det har hållt i sig nu i snart 1 dygn med fullt öös på snöandet. När ska det ta slut? Ny istid på gång kanske??

Ikväll ska vi till min moster, Jonas och Elias. Det kommer Melvin gilla. =) Han älskar ju att umgås med andra barn. Det riktigt lyser i ögonen när han ser barn.

På fredag ska vi förhoppningsvis börja riva väggarna och det ser jag framemot. Ska bli så kul att få ett litet mysrum, som sen kommer bli det kommande syskonets rum. Ja alltså, jag är inte gravid nu och har inte planerat in det riktigt än heller men någon gång kommer det ju =). Då är det bra att ha ett extra rum.

Kram

Kommentarer
Postat av: Din bästis, hihi

Emam du med dina apekulationer =) är det inte jordensundergång eller att den kommer bli äverhettad så är det en istid=) chilla lite lev i nuet=) hahahah gulle dig

2010-02-03 @ 14:08:21
Postat av: Mormor lisa

Bäst Melvin håller i sin kaka den här gången.:-))Kram

2010-02-03 @ 20:35:03
URL: http://http//emmaaronsson.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0