Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Svinkall torsdag

Japp, så  var den riktigt bitande kylan tillbaka. 14- grader står våran mätare på. Fy och urschanemej säger jag bara!!

Nu är båda dom nya väggarna resta så nu är det bara att riva dom gamla. Och sen inredning med både tapeter och golv ska göras =).

Nu ska jag strax sätta igång och städa här hemma. Det behövs verkligen. Det är hur mycket damm som helst här hemma. Byggdamm då alltså, hehe!! Imorgon kommer Jennifer och Emina hit på en fika. Det var verkligen inte igår man träffade dom, faktiskt hela 4 årsen. Trevligt trevligt...

Idag ska vi åka hem till Emilia och Alvin på en liten fikaträff. Nu var det allt bra längesen man såg lille Alvin! Emilia däremot bryr jag mig inte om, henne ser jag ju nästintill varje dag. Haha!! Nää jag kojjade bara med dig Emilis! Du är alltid uppskattad...

Sen ska vi ut och shoppa till kalaset som äger rum imorgon. Och det är väldigt snällt av Emilia att vilja följa med. Det behövs ytterligare en hand när man ska handla med Melvin. Han blir lite av en rastlös kille när han är i affärer =) Haha!

Ha en fin dag!
Puss & kram, ses på stan!

Kikade igenom lite bilder idag. Kolla skillnaden då & nu! =)

Skrattade så jag kiknade! Hahahaha

(bilderna är klickbara)
         

Min fina älskling som betyder mest i hela världen för mig! <3


Kommentarer
Postat av: Emilia

Det är för mig helt två olika människor på dom korten, kan inte fatta att det är du!

2010-02-11 @ 13:20:34
Postat av: Mormor Lisa

Visst är det skillnad på då o nu, men du var fin då o är fin nu oxå, Du har gjort ett jättejobb med din vikt, men största o finaste jobbet finns på bilden under din bilder.:-)) Kram

2010-02-11 @ 13:40:40
URL: http://http/emmaaronsson
Postat av: MoFa

Ja du var verkligen tjock! ;)

2010-02-11 @ 17:58:49
Postat av: Plastmommo

MoFa knäpp! Kan väl få va lite rund efter 9 mån hormonkrig i kroppen!;) Men skillnad må ja säga att de är..Kram å krama goungen.

2010-02-11 @ 18:23:29
Postat av: Amelie

Det känns konstigt å se på hur du såg ut. Jag har liksom inget minne av det fast än jag träffade ju dig redan då liksom. Men jag kommer ihåg en dag när jag och Stefan vart hos figge (vart annars :P) och du och robban kom ut med melvin i babysittern. Det var första gången vi fick se melvin så liten! <3 Men anw, jag kommer ihåg att du hade på dig en tunka å jag tänkte att shit va fin du va fast än du nyss fött barn! Då hade jag ju tre månader kvar å kände mig som en valross. Emma är alltid väldigt vacker! Sträck på dig! (Roman varning här igen då XD)



(tänkte egentligen bara berätta att jag tyvärr inte kommer på din fest. JAg mår verkligen inget bra alls. Illa hela tiden å orkar knappt mig upp ur sängen. Bäst jag stannar hemma så jag inte smittas :S Men fika ist? När jag är frisk... Puss)

2010-02-11 @ 18:35:00
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Haha jössös....jag hade nog faktiskt inte kännt igen dig nu om jag bara träffat dig på föräldrargruppen & sen såg dig nu!!! Men jag instämmer, du va jättefin då & du är jättefin nu!!!!

2010-02-11 @ 19:27:12
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/
Postat av: Noomi

Ja det är verkligen en jätte skillnad på bilderna..

Jag såg ju faktiskt dig senast så som du såg ut på de första bilderna.. så om jaa som Kajsa säger.. hade jag sett dig nu så hade jag nog knappt känt igen dig!!

Men fin var du, fin är du!

2010-02-11 @ 20:01:46
URL: http://familjenvalladares.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William]

Jäklar!! Det är en jävla skillnad nu, nu är de inte så mkt kvar av dig :P Men tycker du är fin som du är! =)

2010-02-12 @ 08:54:46
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0