Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Löning!!

Åh va jag älskar när lönen kommer, tyvärr tar det ju lika snabbt slut. Eller ja, nästan iaf! Längtar sååå mycket tills även jag får en lön. Oj va vi kommer kunna hitta på grejer. Och då slipper man tänka på pengar hela tiden och om man kommer klara månaden. Åh så jag längtar!! Idag har jag iaf fått skickat in alla papper och intyg som saknades, nu hoppas jag bara att dom håller reda på dessa papper för nu orkar jag inte hålla på mer.

Melvin har ju sovit i sin säng utan spjälorna i ca 2 veckor nu och det har funkar super duper bra. Han har till och med sovit hela nätterna igenom. Han somnar vid 19 tiden och vaknar 9 - 9.30. Sååå skönt!! Äntligen säger jag bara *knackar i trä*.

Idag hörde jag en liten kille som kom smygandes in i vårat sovrum vid 9 tiden och han ställde sig brevid mig och sa "hej mamma". Så gott sätt att vakna på =). Och då gick jag upp och fick i honom lite frukost för att sen lämna honom på dagis.
Och idag blev han lite ledsen när mamma skulle gå. Men det det gick snabbt över. =)

Om en stund kommer Emilia hit för lite plugg. Ska försöka hjälpa henne iaf, hehe!
Sen ska hon vara här tills Robban kommer hem för sen ska vi ut till överb och shoppa litegranna. Inte mycket men lite lite. =) Eftersom man gått ner så himlans mycket i vikt har jag inte mycket kläder som passar mig längre. Lite trist men nu trivs jag ju med hur jag ser ut (nästintill iaf), och det tycker jag är huvudsaken.

Haha det är så roligt att höra alla kommentarer nu när man gått ner i vikt. Endel tror jag börjat knarka eller att jag har någon sorts ätstörning men folket fattar inte att man faktiskt kan gå ner i vikt ändå. Det gäller bara att vara stark i sinnet. Jag vill ju inte bli som jag var innan. Det enda jag slutat med är att möla eller äta för sent på kvällen. Men sen visst, även jag har ju mina syndar dagar som jag äter helt fel. Men det är ju inte skoj att aldrig få gotta sig. Sen har jag även rutiner på mina måltider. Äten nästintill alltid samma tider på dagarna och det gör också mycket. Ja jag kommer väl alltid skratta åt alla dumma/roliga kommentarer man får höra..Det roligaste är ju att det inte är nån som kommer och frågar MIG utan dom går bakom ryggen på mig och pratar om det. Hahaha! Men men, jag trivs och är glad att jag kommit hit där jag är idag!

Oj va tjatigt detta blev nu såg jag!
Och jag är ledsen att jag ljög för er i lördags. Lovade er bilder MEN jag vet inte vart våran kamera är förtillfället. Robban får ta fram den sen när han kommit hem. Så förhoppningsvis kommer lite bilder ikväll. 

Nu ska jag slänga i en tvätt i maskinen och sen ska jag kanske börja med ett litet bullbak. Jag är tjej och alltså kan jag baka och hjälpa Emilia samtidigt. Hahahaha!!
Kram på er 

Kommentarer
Postat av: Mormor Lisa

Du är jättefin o du har gjort ett ihärdigt arbete för att komma till den vikten du har idag. kram

2010-01-25 @ 12:16:06
URL: http://http/emmaaronsson.blogg
Postat av: Sandra

Åh, vilken lyx du har med sömnen. Vet inte om Loke skulle fixa en "vanlig" säng. Men tror du att det är därför som han sover bra?

2010-01-25 @ 12:39:45
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: Maja

Fick lön idag och längtar redan till nästa lön:)

2010-01-25 @ 12:53:12
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: MoFa

Jaha...cannabisbullar igen. Tröttnar du aldrig på att äta samma jämt!? ;)

2010-01-25 @ 19:48:21
Postat av: Linda

Hej tänkte höra vart i från de vägg ordet kommer? skulle jätte gärna vilja ha sån, e de klister elle? kan man lätt ta bort de?? Ha d eså bra

2010-01-26 @ 15:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0