Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Natti natti

Tänkte bara svara några kommentarer =)

Anonym: Nää tyvärr är det inget jag riktigt vill ta upp här på bloggen men du kan ju alltid maila mig på [email protected]. =)

Mormor Lisa och MoFa: Jag lovar att jag ska öva in både mommo Lisa och MoFa. Men han vill ju bara "lära" sig när han själv känner för det. Haha! Men snart så..Hehe

Ikväll har jag och Robban varit hos svärisarna, både fika och tjöt hanns med =) Trevligt, trevligt. Melvin är ju sån otrolig faffars gris..När han är i närheten duger varken mamma eller pappa. Haha!! Vi hämtade även hem vårat xbox så ikväll satt vi med varsitt glas vin och spelade lite snowboard. Hehe skit kul! Jag kommer träna massor innan Robban kommer hem imorgon och då kommer jag ta honom nått så enormt. Hehehe! För jag är grym på spel. Haha!!

Imorgon kommer Emilia hit vid halv tio tiden, precis innan eller efter jag lämnat av Mellisen på dagis. Sen ska vi hem hit och plugga lite Människa socialt och kulturellt. (jag är bara en hjälpande hand) Har ju redan läst det så jag ska väl se vad jag kommer på och ihåg. Var inte mitt roligaste ämne i skolan men jag har ju ändå klarat kursen =).

Vi har varit och hälsar på min moster Lollo och kusinen Elias. Skit skoj! Känns som att jag kommit min moster närmare sen vi fick barn. Vi har iof alltid stått varandra nära men nu är det något helt annat. En massa barnprat och man tar "tips" från varandra. Jätte skoj är det. Och idag fick vi nog världens skratt åt våra charmtroll.

Dom satt brevid varandra i soffan och käkade varsin riskaka. Elias hade ätit upp sitt och Melvin hade lagt sitt (för en sekund) brevid sig och Elias roffade åt sig Melvins kaka. Melvin skulle ta sin kaka men den var ju lixom borta. Så tittade han runt sig och frågade, kaka??? Och sen kikade han överallt och ropade kaka på ett frågande sätt. Sen gick han ner för soffan, kikade under bordet och ropade på kakan..Han kikade mellan soffkuddarna och frågade efter kakan. Haha där satt Elias och käkade på denna goda kakan utan att bry sig. Haha jag och Lollo skrattade så vi vek oss. Haha. Ja det kanske inte låter så himlans skoj men det såg riktigt roligt ut. Hahahaha!! Det är då man önskar att man hade kamera till hands..=)

Japp det var väl den uppdateringen. (viker mig av skratt bara jag tänker på synen "kaka"??? Hahaha )

God natt och sov gott!!
Kraam


Kommentarer
Postat av: Mormor Lisa

Hjärntvätt. Du viskar mormor Lisa i örat när han sover:-))

Stackars Melvin, ja det är nog bäst att hålla i maten när matvraket Elias är med.:-) Kram

2010-01-22 @ 12:09:12
URL: http://meller
Postat av: MoFa

MoFa..MoFa...MoFa...Zzzz..

2010-01-22 @ 16:50:03
Postat av: k

2010-01-22 @ 19:49:32
Postat av: Kajsa

Hihihi han är så söt lille Mellisen!!! Kan verkligen se det framför mig!! Dags för en träff snart eller???

2010-01-22 @ 19:50:16
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/
Postat av: Malin Quist- Makeupartist

Tack snälla Emma:D Ja det känns verkligen hur skönt som hellst.Framför allt skönt att slippa pendla varje dag:P Nu är jag taggad för att komma ut i verkligheten:)

Hur är allt med dig då? Längesedan jag såg dig nu ju!

Kram

2010-01-22 @ 20:17:15
URL: http://makeupdesign.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Nä tyvärr jobbar jag hela dagen på tidag..... men onsdag är jag ledig!!! Kanske kan komma till er då???

2010-01-23 @ 11:33:10
URL: http://kajsahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0