Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kalasande

Ännu ett kalas avklarat! Och ännu en gång var Melvin mer än nöjd =) Vi tackar så jätte jätte mycket för alla fina presenter Melvin fått. <3

Robban är ute med sina vänner ikväll och jag sitter och kikar på unga mödrar med en härlig cider ;). Ylva, Markus, Micke, Sara och Crille kom hit en sväng ikväll och gjorde oss sällskap =) Tanken var att vi skulle grilla ihop men jag tror dom flesta var mer sugna på pizza, så det bidde det =).

Imorgon kommer våran första leverans från Linas matkasse och det ska bli super spännande. Äntligen lite variation på våra middagar =) Dessutom väldigt nyttiga, hihi!

Och imorgon kväll ska vi lämna Melvin hos farmor och farfar och där ska han stanna nästintill hela veckan =) Farmor har tagit semester och ville umgås med Melvin, och självklart får hon det =). Jag jobbar kväll hela veckan så för mig kommer det bli som min enda semestervecka i sommar =) SOVMORGON!! Hihi! Gud så gott det kommer bli. Och Melvin kommer ha det sååååå kul hos dom =) Och midsommar ska hela familjen fira i Velanda och även övernatta allihopa. Mysigt värre ;)

Hahahahaha jag vaccinerade mig häromdagen mot både TBE och hepatit a+b. Men TBE var iof ett stort misstag men nu är man ju skyddat mot även det..Hahaha!! Vi hade missförstått varandra och jag fick TBE:n men vi löste det så jag även fick resevaccinet, hahah! Men ont till tusen gjorde det, och spruträdd som jag är tyckte jag jag var skit duktig..Haha!! Värst av allt var ju natten efter det. Jag kunde ju lixom inte ligga på någon av sidorna pga smärtan i båda armarna, hahahaha!! =) Antingen är jag jävligt känslig mot vaccin eller så är jag en stor tönt som inte klarar smärta, för jag får alltid grymt ont både när dom tar sprutan och efteråt och alla andra säger att det knappt känns någon gång.
Men om fyra veckor ska vi till vårdcentralen och ta ännu en spruta. Min andra och Melvins första =) Fyyyy, för nu vet jag ju vad jag har att se framemot, och att också utsätta min son för samma sak...DUMMA MAMMA! Hahahaha

Tänkte idag och det är ju faktiskt bara 5 månader kvar tills vi åker till THAILAND..Fattar ni eller, 5 MÅNADER...Det är ju ingenting egentligen. När vi första gången pratade om att åka, då var det ju ett år kvar. Gud va tiden gått fort alltså...Och gud vad jag längar. Det kommer bli toppen. Och jag ska ÄTA! Shit va jag äta och testa en massa olika och nya måltider!!

Nää nu ska jag fortsätta kika på unga mödrar....
Ha en fin söndag!
Många kramar

Tack underbara er för trumsetet ;)!! Men som sagt, kom ihåg detta ;)



Sötfisen Elina
(kan ni tänka att jag är faster till denna lilla sötnos?? Haha FASTER...)


Elias! =) Kusinvitamin

 

Haha, varför kan man aldrig bli någorlunda bra på kort??






Min älskade mormor som betyder SÅÅÅÅÅÅ mycket för mig!! <3







Blås då, BLÅS

 




Wiiiihoooo, kööör mommo Lisa, kör

















Inte fasiken behöver man män till att bygga ihop saker, hehehhe




Och kolla va bra vi lyckades! Tack så mycket för denna fina utemöbel!


Kommentarer
Postat av: Amelie

Men shit va stora de har blivit! Elina och Elias. Fan sist gång jag såg de så var de ju bara små pluttar! :D

2010-06-20 @ 16:37:16
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin

bajskorv :P haha, vad kostade den? :)

Kanske får åka ner dit och kolla lite på ullared! :P hihi

2010-06-20 @ 16:42:23
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Amelie

Haha nej precis och inte Hugo heller! Det är svårt när man ser dem "Hela tiden". Man liksom växer med dom.. Mn söta är de i alla fall våra små prinsar (L)

2010-06-21 @ 13:27:06
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: mormor Lisa

Söta fina Emma du är så helt underbart underbar.

Vilka härliga bilder du lagt ut, o du blir o är fin på kort.

Tack för ett fint kalas. Kram

2010-06-21 @ 17:58:42
URL: http://emmaaronsson
Postat av: Nathalie

Precis ett likadant bord och parasoll är vi ute efter till våran dotter. Har du någon aning om vad det kostar och vart man kan hitta det ?!

Tack på förhand!!

2010-06-22 @ 21:39:08
Postat av: mormor Lisa

Bordet finns på Rusta,

2010-06-23 @ 23:15:04
URL: http://emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0