Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Äntligen snart helg

Och en riktigt lugn helg där det inte händer så värst mycket! =) Slänga lite skit på tippen och Micke och Malin skulle nog komma hit på middag =).

Igår blev jag lite lite gladare när lönespecen kom. Haha för det var dubbelt så mycket som jag förväntat mig. Har visst glömt bort att jag jobbade några dagar. Så det förklarar min lilla a-kasse summa =).

Inatt vände vi Melvins säng så att han kunde gå upp själv men det funkade dock inte. Visst somnade han fort men tydligen så vaknar han VÄLDIGT många gånger på nätterna för jag hörde små fossingar tassa runt ett antal gånger inatt. Men till slut fick jag vända tillbaka sängen och sen vaknade han inte fören 9 tiden. =) Men det kan vara en anledning till att han sover så länge som han gör för jag har hört nu flera nätter i rad att han är ledsen några gånger i timman och det stör ju sömnen lite. Frågan är bara varför??!!

Ikväll ska vi göra absolut ingenting! =) Bara äta tacos och kanske få hem någon bra film. För på fredagar är det riktigt skit på tv:n.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag börjar jobba och jag kan helt ärligt sägaatt det känns jätte konstigt men väldigt roligt! =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cookies =)
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Therese, Hampus & Pontus mamma

Vad då sjutton vad alla skall äta tacos idag ; ) (4st so fare)

2010-03-26 @ 12:47:55
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: mormor Lisa



Då skällde du på A-kassan i onödan då.:-)

Fredag, du missar väl inte let`s dance. Det är ju final idag.

2010-03-26 @ 16:55:59
URL: http://emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0