Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Hahaha

Vi, eller rättare sagt jag, fick ett presentkort på biografen av Josefine och Mattias (tack föresten) när jag fyllde år och ikväll satt vi och kikade på om det fanns någon film vi skulle vilja gå på. Och vad får vi syn på?? Jo antingen världens parodi på Beck eller en "härmis". Hahaha! Är det någon som hört talas om den? Kommisarie Späck?

Såhär beskrivs den: Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår, något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

Ska man skratta eller gråta?? Måste ju vara ett stort enormt skämt, haha!! Vi skrattade iaf så vi vek oss och kanske blir det så att vi går på den, bara för att se ;) Och bäst är ju att det är Kjell Bergqvist, våran favvo, som kommer spela huvudrollen Kommisarie Späck, haha! Så det blir nog ingen bio för oss fören 4e juni då den har premiär.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hahahahahahaha.Irene Snusk. Hahahahaha. Den MÅSTE du se, Emma!

2010-03-24 @ 07:24:10
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0