Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Idag brast det...

Morning!

Idag har jag tagit mig en liten cykeltur till stan för att lämna in papper inför min praktik till min handledare. Sen när jag kom hem har jag plockat lite och sen varit i tjaffs med a-kassan IGEN....

Fick förjävla lite pengar även denna månaden. Fick ungefär samma summa förra månaden och då trodde jag att dom gjort fel eller att jag skickat in kassakorten lite för sent. Men nu när jag fick se vad jag ska få ut imorgon blev jag rent sagt förbannad. ÄNNU MINDRE denna månaden...What!!??? Och det är ju bara för 2 veckor hela tiden. Ja visst om jag hade fått pengar varannan vecka, då hade det varit helt okej men nu får jag för bara 2 veckor i månaden..Låter det helt rätt??

Så då ringde jag till dom för att höra vad felet var med dom..Men tydligen är det rätt summa. IDIOTER hur ii helvete kan det vara rätt summa?? Det är ju knappt 10 % av min lön innan...HUR KAN DET DÅ STÄMMA??? Och sen sa hon något om att dom bara har arbetsgivarintyg för 8 månader och sen splittar dom ju det på 12 och då blir det inte alls mycket..Helt fel. Har ju skickat in alla mina intyg och det var ju från januari 2007. Hur kan dom då få det till 8 månader?

Nä iaf när jag pratat färdigt och skällt lite (jag som aldrig annars skäller) men idag skällde jag verkligen och jag frågade hur i helvete jag ska klara mig på det lilla? Men då sa hon bara att jag fick ju en klumpsumma i januari. Ja OCH!! Det var ju för att jag inte fick ett öre i höstas..Hallå eller!! När jag lagt på var jag bara tvungen att ringa Robban och få grina av mig lite..Ja jag GRINA faktiskt för idag brast det för mig. Jag orkar inte hur mycket som helst och jag har fasiken fått kämpa med a-kassan...

Nä förlåt mig för ett väldigt otrevligt och tråkigt inlägg men jag har ju en blogg för att få skriva av mig ;)

Åh, igår köpte vi "must" till sodastreamen. Så nu kan vi göra våran egna Påskmust =) Och den smakade verkligen som riktig must. Jätte gott! Och det allra bästa är ju att det är typ 4 gånger mindre kalorier i den än i köpt must =)


Hoppas ni får en underbar dag iaf!!
Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Emelie

Ush! Jobbigt när det krånglar med pengar!

2010-03-24 @ 13:02:25
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: Marita

Oh, känner igen det där.. Min akassa ordnade så jag bara får "betalt" för 19 dagar/månad.. För det är tydligen nåt jävla genomsnitt.. Så jag får ut ungefär 2500:-/månad.. Å det ska man kunna leva på tydligen.. Men men.. Inte mycket att göra, jag har överklagat tre gånger, men de kommer fram till samma summa varje gång, så.. Har nåt med mitt 75%-vikariat som jag hade innan mammaledigheten, att göra.. (?)<

nåja, hoppas att du lyckas få igenom om du överklagar! Lycka till!

2010-03-24 @ 13:07:25
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: nalle333

Man kan inte ligga på topp och le varje dag. Gråten är en ventil och den måste få sitt utlopp ibland. Toppen att du kunde grina av dig hos din käresta!

Ta nya tag nu tjejen, de vet jag att du kan :)

2010-03-24 @ 13:37:29
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333
Postat av: Sarah

A-kassa, försäkringskassa, ja alla dessa kassor är förjävliga och behandlar människor som skit. Det blir ALDRIG rätt med en gång.

2010-03-24 @ 13:39:03
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Emma Evelinah

Faan va tråkigt, pengar är juh verkligen såå viktigt. Att dom inte fattar att dom, ställer till massa problem för folk.!!

Hmm,, ah Alex är AS LIIIK C. haha. ;)

2010-03-24 @ 14:27:41
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & GRAVID]

Jobbigt när det ska strula med A-kassan, men verkar som det är så för många att det inte funkar för dom flesta.

2010-03-24 @ 17:32:45
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Mormor Lisa

Fy vad jobbigt. Ja du har verkligen kämpat med A-kassan länge. Tur det är sommar snart så du får en riktig lön. Du vet var jag finns, o hur du når mig. Kram

2010-03-24 @ 18:10:17
URL: http://http//emmaaronsson
Postat av: Jessica

Nej men gumman då. Fan va jag lider med dig som ska behöva kämpa så med dom :(

Kramar

2010-03-24 @ 19:12:49
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com
Postat av: Sandra

Ja, det är ju bara problem med sån skit. Men fick du något riktigt svar på vad som va fel? Hade dom inte fått alla intyg? Hade DOM gjort fel? Tycker du verkligen ska stå på dig om du har rätt till mer pengar!!!

2010-03-24 @ 20:15:13
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0