Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kärleken...

...för min son är obeskrivlig!! Jag har alltid älskat min son högst i hela världen och mer än jag någonsin trott att man kan älska någon MEN nu..Vad har hänt???  Jag har bara inom en månads tid kännt 1000% mer kärlek till honom och jag kan bara sitta och titta på honom och riktigt njuta. Han är ju solstrålen i mitt liv och utan honom hade mitt liv inte varit lika värdefullt! Det hade rättare sagt varit ganska så meningslöst! Nu menar jag ju givetvis inte att Robban inte betyder något för mig, för det gör han men Melvin lixom lever man för nu! =) Han är VÅRAT allt! Och jag skulle inte byta honom mot nått. Han är världens härligaste människa och hur omtänksam som helst.

Och jag blir förvånad varje gång jag ser på honom, att jag kunnat uppfostra en liten del av honom till denna perfekta lilla människa!! ÄLSKADE MELVIN <3 <3 <3 Älskar dig så fruktansvärt mycket!!

Det kanske är vinterdepressionen som släpper eller mitt glas vin eller den nya hårfärgen eller bara mina vanliga mammakänslor som pratar just nu men jag kan helt ärligt säga att jag är SÅÅÅÅÅ lycklig just nu, och att få vara mamma till just MELVIN!!

Robban och jag har sjukt mycket tillsammans både i äldre dar och i nyare dar. Vi har hållt ihop både som vänner och som par i ca 11 år! 11 ÅR??!?!! Hur är det möjligt egentligen! Och fortfarande trivs vi lika bra tillsammans. Visst har man dåliga dar och bra dar men det ingår lixom i ett förhållande, det är så det är bara. Tänk va mycket vi har att se framemot! Mera barn, husköp, fina-bilar-köp (haha), bröllop, resor, barnbarn m.m! Helt otroligt vad ETT liv har att ge! =)

Nä slut tjatat på mig för annars kan jag hålla på i en evighet! Haha
Sov gott, för det ska jag strax göra!!
Kraaam

2005 (jag precis hemkommen från Turkey) Hihi


Kommentarer
Postat av: anna

haha..=)

jag tror vi får tjej.=)

men jag är i vecka 14-15 nånstans på fösta bilden...=) så de skiljer ju nån vecka..=) ska ta kort utan tröja nästa gång så får vi se hur de ser ut..=)kram kram

2010-03-31 @ 07:07:07
URL: http://fannysvarld.blogg.se/
Postat av: mormor Lisa

Vad unga ni ser ut på kortet o brun.

Klart att ni har det bra o att Melvin är bäst, men mormor Lisa såg jag inget om. Hmmmmmm.:-))

2010-03-31 @ 14:00:31
URL: http://emmaaronsson
Postat av: MoFa

Ja just mormor....vi är inte med...:(;) Ha en härlig påsk på er allesammans!!

2010-03-31 @ 16:47:59
Postat av: Susanne

Tack :). Ja de är otroligt lika, det är som att se Oliver när han var bebis.

2010-03-31 @ 19:05:05
URL: http://foreigncurrency.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0