Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Påskvecka

Nu är det alldeles strax Påsk ju..Och detta året är nog första någonsin vi inte ska göra något. Eller jo vi ska faktiskt laga en riktig brakpåsmiddag här hemma och fira bara vi 3. =) Mysigt...

i lördags kom Micke och Malin hit på middag och vi hade skit trevligt. Dom hann ju till och med få träffa lille Mellisen denna gången =) Var ett väldans bra tagsen dom sågs. Och Melvin var allt väldigt blyg och reserverad mot dom men precis innan han skulle nana släppte det. Men lite mysigt var det när han var sådär blyg för då ville han ju bara vara uppe och krama en och det är ju inte ofta man kan stå och kramas så länge. Hehe!

I helgen ställde ju hela Sverige fram klockan 1 timme, förutom Emma Aronsson..Så imorse höll vi på och försova oss. Herregud sikken panik. Tur Melvin vaknade kl 8 (den nya tiden) för kl 9 skulle vi vara på verkstaden och lämna in bilen. Haha! Ja, ÖDET kallas det tror jag! =)

Släckte ni ner i lördags kväll för Earth Hour?? Det gjorde faktiskt vi. Micke, Malin, Robban och jag satt och verkligen mös med alla levande ljus. Det var helt perfekt! Till och med på toa var det fullt med ljus. Haha! Var ju lixom tvungen att visa vårat stöd till jorden =)

Vad härligt det är när det är en kort vecka för Robban! Då går faktiskt dom tråkiga dagarna (måndag, tisdag & onsdag) fortare =). På torsdag är det ju bara en halvdag för honom så antagligen kommer jag för en gångs skull jobba längre än honom. Haha! Och på fredag ska vi ta en tripp till Ikea! Skojjigt skojjigt!

Ha en super dag..Kraam

Melvin kunde tydligen gå i högklackat..Och det värsta var att han gick snäppet bättre än mamma i dom..Haha


Aalin och Micke ;)


Vi testade på Elljusspåret igår..gick dock inte jätte bra för all snö som fortfarande ligger kvar där




Wiiiii, va glada vi ser ut när vi är påväg till dagis. Haha


Kommentarer
Postat av: Moster/Johanna

Nee, men se där ja, jag är första komentaren på din blogg. inte alltid så lätt att lyckas ned de:P



jaa nu är det ju påsk vecka, inget vidare bra väder, men det får gå. :P Måste säga att den lille killen verligen gör sin moster väldigt förvånad varje gång. Hur go och duktig som hellst.



Trodde ni hade satt in en jätte soffa i det lilla rummet? Har inte hängt med i svängarna eftersom att min data är kras. :P



Tänkte oxå fråga om en data sladd är dyr. För ni köpte väl en för inte alls så länge sen?

2010-03-29 @ 21:33:25
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: Malin

hahah lätt! ;D

2010-03-29 @ 22:00:41
URL: http://makeupdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0