Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Sol ute = Sol i sinnet

Va härligt det är att vakna och se att solen strålar utanför fönstren. Shit va underbart!!

Melvin har kommit i en konstig period nu när tänder är på G. Han vaknar väl runt sisådär 5 tiden. Fast i denna familj går vi inte upp den tiden så det är bara för honom att somna om eller leka i sängen, what ever bara han inte är uppe. Hehe Och det går dom en dans för sen vaknar han mellan 8-9 tiden igen och då går vi upp tillsammans...

Imorse vaknade vi av att en liten kille tände våran lampa i sovrummet kl 04.30. BÅde jag och Robban blev ganska så chockade, men neraför sängen stod en leksugen kille. Haha så det var bara att bära tillbaka honom till sängen och vända på den så han inte kom upp själv. Haha! Det är ganska så skönt att ha kvar spjälisen ett tag till eftersom han aldrig sover bra när han är sjuk och det slutar ju med att han är uppe och knallar titt som tätt.

Nu funderar jag på om jag ska sätta Mellisen i ett bad och sen äta något litet för att sen nana förmiddag. Efter han sovit ska vi åka iväg till Jessica och Tuvisbus. Skönt att komma iväg lite ibland =).

Nepp, ha en underbar dag!
Kram

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag trodde också praktiken var på högst 3 månader men tydligen var det på högst 6 månader. Det där med att man inte får ha praktik på sommaren är nog olika beroende på vilken fackförening dom tillhör, jag ska vara inom handels. Men jag hoppas ju istället på att få betalt semesterjobb efter praktiken.

2010-03-04 @ 11:33:03
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Sarah

Kanske är olika när man är med i ungdomsgarantin, det slapp jag som tur var, fyller 25 snart och när man är över 25 fick man ha sån här praktik istället.

2010-03-04 @ 11:44:29
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0