Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Vårdcentralen

Ja nu får det änna vara färdigt med alla dessa gyn undersökningar. Det är ju inget skoj att sätta sig i denna stolen och ALLTID få samma svar "det ser bra ut, finns inga konstigheter här inte, finns inget vi kan göra". Så jag får väl bara vänja mig vid det här. Kunde tydligen bli att endel får problem efter sin förlossning och jag är väl en av dom då. Bara att bita ihop!

Lämnade av gullegrisen tidigt imorse. Så idag var det faktiskt jag som fick väcka honom. Haha! Han är urgullig när han är alldeles nyvaken och vi ska inte prata om va gott han luktar. Mmm min BEBIS!!

Igår kväll fick vi äntligen beställt flygbiljetterna tur och retur från Göteborg till Stockholm i november. Åh så roligt det var att boka =). Men det är helt sjukt att det faktiskt är billigare att flyga än att åka tåg. Ja, väldigt miljövänligt! Eller inte...

Det känns som att det är något som gått riktigt snett när dom höjjer priserna på t ex buss och tåg och sen vill dom att alla ska åka kollektivt. Men hallå, sänk priserna så lovar jag att fler kommer åka.

Om en stund tänkte jag lägga mig i sängen och kika på - Män som hatar kvinnor -
Jag har missat alla dessa filmer och nu tänkte jag att jag ska kika på dom, många säger ju att dom är bra.

Ha en fin dag <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0