Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Redan snart onsdag

Haha fast jag kom ju på att det faktiskt är torsdag imorgon..Shit va veckorna springer förbi =)

Händer som sagt fortfarande inte allt för mycket i våran familj. Dagarna består mestadels av, sova, äta, cykla till dagis, cykla till jobbet, jobba, hämta på dagis, äta middag och sen är det mest grejja i trädgårn som gäller =). Alltså inte så jätte spännande vardagar =)

Men på lördag ska faktiskt lillkillen sova borta. Det var ju ett tagsen nu =). Men då ska jag och pappa Robban ha en riktig myslördag med sen fiskekväll och kinamat =) HÄRLIGT!!! Det behöver vi =)

Jag har ju fått svar på mina prover nu också och det visade tydligen inget. Men när man jobbat på vårdcentral har man ju lite extra tur och kunna kolla upp sig ändå och det visar sig att jag fortfarande har något i urinen. Gick då och frågade en doktor som jobbade där om det var någon mening med att söka vårdcentral igen och hon tyckte att jag ska sluta äta laktos grejer. Eftersom jag mest har problem i magen. Det kunde tydligen visa sig även på urinstickan om det är laktosen som gör så. Och jag har ju fått tillbaka min grymma magont som kommer då och allt för ofta. Så jag ska sluta med laktosen och se om stickan visar bättre om några månader. För om den inte skulle göra det kan jag söka mig till vårdcentralen igen och när dom då säger till mig att sluta med laktos (som dom troligen skulle göra) kan jag säga att jag redan testat detta =). Haha! Lite förtur ska man väl ha när man jobbar på VC =).

På fredag blir en riktigt kort dag på jobbet för då ska jag på möte efteråt. Så 8-11 tycker jag är en HÄRLIG arbetsdag, hehehe!!

Imorgon kommer troligen Emma hit på lite tjöt och färgahåret kväll =) Ska bli skojjigt!
Och på fredag ser det ut som att Marie, William, Emilia och Alvin kommer hit på en kaffe och busträff...=)

När jag och Mellisen kom hem idag var det ju ett super duper fint väder, och är fortfarande, men då passade vi på och mysa lite i solen med ett päron och lite gräsklippning =) Shit va man mår mycket bättre när det är fint väder =). Det gillar vi!!

Och just nu är Robban ute och gör ett till "land" till mig som vi ska plantera grönsaker i =) Haha han är allt väldigt bra och duktig!! <3

Nästa vecka är det dags för mötet med sommarjobbet. Och sen är det även ett besök till tandläkarn inbokat och det gillar vi inte. Tandläkarn alltså! Hehe!

Ska bli super kul detta året och sommarjobba på mitt äldsta jobb för nu är ju även min lilla gulle Emilia på samma ställe =) Det gör ju sååå mycket när man har trevliga kollegor ;). Annars så älskar jag nästintill alla som jobbar på lupinen men eftersom det är sommar är det ju mycket vikarier. Och då är jag glad att jag vet EN som jag trivs bra ihop med som ska jobba där, heheheh!!

Åh, nä nu kom jag visst på att jag måste ta ur diskmaskinen! Jaja, bäst att ta det nu när jag ändå har det i skallen, hehe!
Kram på er

(ps, hade taigt bilder som jag tänkt lägga ut för en gångs skull men då har min underbara son gått och gömt den!! Åhhh, jaja då får det bli imorgon om han nu behagar att kanske leta upp den, hahahahahaha. Ds)


Kommentarer
Postat av: Emilia

det ska bli kanon att ha dig påv samma stäle hela sommaren=)

2010-05-19 @ 20:47:20
Postat av: MoFa

Låter trevligt med fiskekväll. Sen skulle de låta trevligt om du sa att ni även skulle äta den också! ;) Kram och krama grabbarna!

2010-05-19 @ 22:01:52
Postat av: Emma

Haha MoFa, it ain´t gonna happen !! Hahahaha

2010-05-19 @ 22:07:43
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Amelie

Klart man ska ÄTA fisken! Vad finns de annars för mening med att sitta å lida sig igenom en fisketur ;)

Puss

2010-05-20 @ 10:07:00
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Ylva

klart de blir kaka ^^ funderar på havreflarn och kladdmuffins, vad tycks? :D

kram :)

2010-05-23 @ 13:32:56
URL: http://anotheryou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0