Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tandis

Hej hopp!!

Tänk, nu är det snart 2 årsen jag började blogga. Trodde aldrig jag skulle klara av att skriva blogg. =)

Idag är det torsdag och imorgon är jag ledig =) Härligt härligt!! På lördag blir det en tripp till ullared med Robbocop, det ska blir jätte mysigt =)

Idag vart jag som sagt hos tandläkaren och fyttirackarns, det kostade mig egentligen 1000 rikstaler men med dom nya reglerna fick jag ju 300 kr rabatt =) Men ändå, 700 spänn tycker jag är alldeles för dyrt...Tur var väl iaf att mina tänder såg bra ut och att jag sköter mig jätte bra =). Hehe, för nu har jag inte tid dit fören om ca 1,5 år och jag hoppas jag slipper gå dit någon gång mellan det för man blir ju ruinerad =)..Nästa gång kommer jag ha fått ihop hela 600 kr i rabatt och det innebär en billig undersökning, hahahah!!

Idag är det kvalet i euorovision (hoppas jag) så det blir väl till att titta på det. Finns aldrig annars något vettigt på tv:n på torsdagskvällarna.

Fick mitt schema igår på introdutionsmötet för sommarjobbet och jag är väldigt nöjd med schemat. =) Emilia och jag jobbar väldigt samma och det är skojjigt det med =).

Nu när jag jobbat ett tag på vårdcentralen med tiderna måndag - fredag 8-16 så kan jag helt ärligt säga att jag tycker minst lika bra om att jobba kvällar och helger =). För på måndagar nu så vet man att man MÅSTE gå till jobbet hela veckan medans när man jobbar oregelbundet så är man ju faktiskt ledig lite här och var =) Det är nog min grej. Och sen att man får mycket mer tid till Melvin är ju skita bra. För nu hinner jag med max 2 timmar om dagen med honom och det är alldeles för lite för mig! Måste ha mera av Melvindosen =)..Nää jag längtar faktiskt till sommaren och det jobbet =)

Imorgon är det fredag och då ska faktiskt Melvin åka till farmor och farfar & sova eftersom vi drar till ullared vid 5 tiden lördag morgon =). Åh va vi (läs jag) ska shoppa..Haha!!

Och sen när vi kommer hem igen är det kalas dags för VÄLDENS UNDERBARASTE TUVA!! Tänk att hon blir 2 år imorgon!! Shit va tiden går och jag är himlans lycklig som fått vara med redan från start. I Vecka 18 lärde jag känna henne och Jessica och det är något som betyder massor för mig idag och har gjort sen den dagen =)

Och på söndag är det morsdag! Jippiiii, undra va Mellisen hittat på då till sin kära mor??!! Hahaha!! Nää så viktigt är det väl inte. Huvudsaken är att jag får en massa pussar (som vanligt) men kanske lite mera så är min dag gjod, hihi!!

Fasiken, jag sitter här och smakar banan i munnen!! Den där flourgulasörjan man får av tandläkarn är ju himlans god, haha *not*

Och shit va lite avundsjuk jag är på moster Lollo, Jonas och Elias som nu sitter på Landvetter och väntar på att planet till Kreta ska lyfta =) 2 underbara veckor ska dom tillbringa där...Lyckosar..Men vi får väl ta igen det sen när vi åker till Thailand, som bara är 6 månader bort =) FAAAASIKEN VA GOTT DET SKA BLI..Hade ju varit väldigt väldigt roligt om även Farmor Eeva och farfar Aulis gjorde oss sällskap??!! ;)

Nää nu vart det slut för denna gång!
Höres snart igen!
Kram & Puss

Kommentarer
Postat av: MoFa

ÄNTLIGEN melodifestivalen på LÖRDAG Emma!! Såå som du väntat i månader. ;) Blir ompysslad. Kom ner så kan vi njuta av smålandsvärmen tillsammans.. Ska bearbeta föräldrarna till att umgås med oss i Thailand i vinter. ;) Kram och krama grabbarna!

2010-05-27 @ 20:27:36
Postat av: Sarah

Jag får väll ta nån magbild nån dag =)

2010-05-28 @ 08:02:33
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Noomi

hehe ja det har varit dåligt med det ;)

La upp en med tröja på härom dagen nu iaf, hehe :)



hihi ni får se till o köra på nu då =D Är ni sugna på en till nu eller? ;)



kramar

2010-05-28 @ 21:11:04
URL: http://familjenvalladares.blogg.se/
Postat av: sofia

nä fy tandläkaren är aldrig skoj, tyvärr tror jag inte att det sparas så som du har tänkt, utan att det förbrukas om du inte använder det, jag tror jag betalade 900 för min undersökning för 2 år sedan =( usch är alldeles för mycket pengar och lägga iallafall.



ja det finns fördelar och nackdelar med alla arbetstider, men måste vara skönt och komma hem och alltid ha kvällarna fria??



Hur har du fått jobb på vårdcentral? måste la vara väldigt skoj o jobba med det?

2010-05-30 @ 12:42:10
URL: http://zerphina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0