Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Haha!!

Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta, nää men nu får det banne mig vara nog på sjukfronten snart alltså! Det är skrattretande. Han har nu varit hemma nästintill 4 veckor för hans feber och snorandet. Han hann vara på dagis 2 dagar denna veckan innan det slog till igen. Inatt kom han in till oss vid 4 tiden och då var han kokhet. NEEEEJ tänkte jag. Gick upp och tog febern, och javisst stod den på 40,2. Hmmm!! Ipren och i säng.

Berättade för Robban när han gick upp att jag blir hemma för vab idag för att han hade feber inatt. Och robban frågade mig om han verkligen var sjuk igen och att det kanske var någon mardröm som gett honom tillfällig feber..Hahahahahah! Då fick jag mig ett gott skratt..Haha positiva Robban.

Men grejen är ju att penicillinkuren slutade för bara 3 dagarsen och nu dålig igen??!! Så jag tog faktiskt Melvin till mitt jobb idag och listade om honom. Gillar ändå inte maria alberts och deras väntetider. Gick iaf super bra idag. Bad dom ta ett halsprov och det visade tokpositivt. + att han har en massa prickar på kroppen så misstänkt scharlakansfeber. Så ännu mer penicillin i ytterligare 10 dagar. TUR att vi har världens duktigaste kille på att käka penicillin. Får han bara en godis efteråt så sväljer han alltihopa super bra =)

Även mamma fick utskrivet penicillin ifall, eftersom vi snart åker och det smittar. Inte så roligt att vara där nere på semester med halsfluss.

Något mer har faktiskt inte hunnit hända här hemma ;)
Men tusen tack för alla snälla kommentarer om Melvins vägg, hihi! Vi är supernöjda! =)

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Varför fick inte Robban penicillin han med? än en gång stackars pajsarn :( Kramar till er alla.

2010-11-17 @ 19:28:44
Postat av: MoFa

Hoppas han är frisk till nästa vecka. Krama om han från mig. 6 dagar...:)

2010-11-17 @ 22:03:57
Postat av: Amelie

Haha fan va söt Robban är! <3

2010-11-18 @ 00:00:40
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0