Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Glad Påsk!

Glad Påsk mina underbara läsare!

Helt otroligt vilken fin påsk vi fått iår =) Det var värt att vänta på ;).
Dock har det inte varit lika skoj med Melvin. Haft 40 graders feber hela ledigheten, men nu verkar den lägga sig men som tur är han pigg ändå. Eller iaf så pigg man orkar vara =)

Igår var vi hos svärföräldrarna på en påskmiddag, mums! Och idag blir det mat ute hos mormor och Roger i Öresjö =) Underbart! Helgen har verkligen inte kunnat vara bättre. Eller jo, om man tar bort vattenkopporna. Men annars inte =)!

På tisdag är det Barnmorskebesök igen =) Yeey, sen är det varannan vecka. Måste bara försöka lösa om någon vill ha Melvin en halvtimme eller så eftersom han fortfarande kommer vara hemma då. Och att vi måste åka och sätta oss på vårdcentralen på tisdag är inget jag ser framemot. Men jag måste ju tyvärr ha intyg. Åh! Och efter en långhelg kommer det vara proppfullt med folk. Folk är tydligen mycket sjukare efter helger. Haha!

Nu har jag även tänkt att bara vara aktiv timanställd på bemanningen ca 2 veckor till =) Jag känner att jag måste tänka på mig och bebisen i första hand och det är faktiskt ett ganska tungt jobb. Men som sagt, fortfarande vara timanställd på vårdcentralen kommer jag vara.

Häromkvällen var jag lite rädd för att bebis hade andra tankar än att stanna kvar i magen. För jädrar va sammandragningar jag hade. Satt hos svärföräldrarna när det började och då fick jag även 2-3 st som gjorde ONT. Fick byta position. Och det fortsatte komma fast utan smärta. Och på kvällen hemma kom dom väldigt ofta. Vi låg i soffan och kikade Big Brother och gjorde ingenting och ändå kom dom regelbundet. Fortsatte lite på natten men eftersom dom inte gjorde ont kunde man ju somna. Men dom gångerna jag vaknade kände jag ju att dom kom. Men sen la det av på morgonen. Skönt de! För vi vill inte ha ut bebis än.

Och lite därför känner jag också att jag måste ta det lite lugnt och inte stressa på jobb och till jobb m.m.

Nää nu ska jag väl gå och vara lite social med mina pojkar =)
Ha en fortsatt GLAD PÅSK! =)
Kram












Kommentarer
Postat av: Emma - Miio & Alex mamma.

Är det ett eget litet spö M har på bilden.? eller håller han i pappas/mammas.?



Hoppas han är bra snart. har det varit jäkligt med kopporna eller.? Mina killar har inte haft det än. Suck. Det kommer väl bli till att vara hemma super länge sedan för dom lär la få't den ena efter den andra. Som med ALLA andra sjukdomar. jaja, krya på kram till er.

2011-04-26 @ 00:01:01
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Nej man tycker ju det men tydligen =/ tråkigt vart fall =(

2011-04-28 @ 07:34:56
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0