Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Vecka 29

Vecka 29 har vi gått in i idag =) Helt otroligt! Bebisen är ca 38 cm lång och väger ca 1400 g =) Älskade onge! Helt otroligt (tror jag nämnt det innan) men att man redan nu kan älska en människa så mycket, innan man ens träffat den =)

Och väldigt otympligt har det blivit nu att sova. Hur ska man ligga? På Magen är det inte sådär jätte skönt längre, ryggen kan jag inte ligga på utan att må illa och ligger jag på sidorna så bökar bebis mer än någonsin. Hahaha! Men jag föredrar böket framför illamåendet =)

Är fortfarande hemma med Mellisen för igår slog febern till rejält. Trodde för ett litet tag att den gett sig iväg igår men icke. Med buller och bång steg den till närmare 40. Och då var det synd om honom ska ni veta men lite ipren senare så var nästan
 allt bra igen Jag är en av dom som inte ger mitt barn medicin om det verkligen inte behövs. Har han 39 grader men att man inte märker av det sådär jätte mycket på honom får han faktiskt ingen medicin. Men så fort man ser att han blir påverkad av febern får han ju naturligtvis medicin =).

Och när han skulle lägga sig så steg febern till nästan 40,5. Och då hade han redan fått sin dos febernedsättande någon timme innan, så vi fick väcka honom precis innan vi skulle lägga oss så han kunde få lite mera. Och idag sitter den kvar lika högt. Undra om det är vattkopper eller bara en vanlig förkylning?! Inga koppor än iaf men en väldig torrhosta. Så vi får väl se

Om vädret håller i sig idag ska jag ta lillgubben på en liten promenad så han får lite frisk luft. Han har det ju inte så skoj här hemma. Och skönt att få röra på sig lite.

Ha en fin fin dag!
Kram


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahaha! Känner precis lika dant ang "liggställningar" i sängen!!! Längtar till man kan ligga på magen igen :)

2011-04-07 @ 08:53:44
Postat av: Sandra

Sv: Ja jag tycker magen är rätt lik sen sist :) dock känns den större men har mindre SF mått än med Loke. Haha.

2011-04-07 @ 19:58:40
URL: http://billyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0