Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Helg, underbara helg

Ja, åh så jag längtat till denna helgen =) Första veckan utan pappa Robban är strax gjord. Och nu ska han vara hemma helgen =) Lite avlastning är aldrig fel. Särskillt inte i dessa grinperioder. Är det inte Melvin så är det Charlie. Haha!! Aldrig en lugn stund! Men det är ju småbarnsåren i ett nötskal =) Det hör lixom till

Idag är ett riktigt tråkväder och jag gillart! Nu har det banne mig varit fint väder alldeles för länge ;) Nu kan man ju sitta inne och bara ha det mys utan dåligt samvete. Såååå skönt. För jag ska inte sticka under stolen med att jag är slö. Inatt har dock Charlie vaknat var 4e timme för mat, alltså en timme mer sömn =) Och Melvin har inte varit uppe en enda gång =)

Men tji kommer jag väl få för det. För idag har vi nämnligen plockat bort nappen för honom. Aj aj aj! Han har varit sååå ledsen hela morgonen och bara grinat, skrikit och försökt smöra till sig den. Det är inte lätt för någon av oss. Men NEJ jag ska inte ge mig. Nu sätter jag ner foten och låter honom gapa och skrika hur mycket han vill. Det enda jag kan och ska göra är att krama om honom och tala om hur mycket jag älskar honom och hur duktig han är ;)

Hmm nä nu ska jag njuta av tystnaden efter 1 timmes gallskrik efter nappen, för nu verkar han ha somnat =) MEN attans, nu hör jag hur Charlie börjar vakna..Haha jaja! Vi kan iaf ligga på soffan och mysa tillsammans =)

Kram och ha en underbar helg!



Sista nappbilden på Melvin =)



Kommentarer
Postat av: Angelica

Men sicken fin tröja lilla ongen har på sig... :)

2011-08-09 @ 22:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0