Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Andra Juli

Ja idag var dagen jag trodde bebis skulle komma =) Vart helt säker på datumet hela graviditeten =) Och jag måste erkänna att nu känns det lite lättare, nu när man kommit över datumena =) Det kanske inte är så lätt för er att förstå och det är inte lätt att förklara vad det är man känner. Som Robban, han tycker det är kul att Charlie kom tidigare (nu när man vet att allt gått bra) för enligt honom har man ju fått 5 extra veckor med honom =) Ja han förstår inte heller riktigt varför jag känner som jag gör. Men vi är lyckliga över våra fina killar och stoltare kan man inte vara =)

Eller ja, i vissa stunder iaf, för helvete vilken trotsig onge man fått. Han gör verkligen allt för att jävlas och allt för att reta oss. Jag blir mer eller mindre tokig här hemma. Och nu har han även börjat göra illa Charlie. Så icke att det går att lämna dom ensamma ens för någon sekund. Han är ju så snabb också

Vi har läst på lite om just 2-3 års trotsen och vi är hundra procent säkra på att han går igenom den nu. Allt stämmer med både humörsvägningar, jobbiga nätter med mycket mardrömmar, uppmärksamhetsbegäret, förändrad personlighet och allt grin/skrik. Och det känns skönt att veta att det är det för shit va man går och grämer sig över om vart man gjort fel. Såhär har ju aldrig han betett sig. Han som alltid varit super snäll och lyssnat på oss.

Inatt har jag typ fått sovit max 2 timmar i streck. För som sagt, magont + mardrömmar går inte riktigt ihopa. Haha!

Nä nu ska vi åka och storhandla och sen hem och grilla lite korv =)
Ha en underbar lördag!
Kram

Gjorde avtryck på Charlies händer och fötter. Dock inte jätte lätt men blev ändå väldigt nöjd med resultatet =)

Kommentarer
Postat av: Enniie

Hej ! Kul att du tittade förbi ! Fin blogg du har. :) Jag spontansökte till förlossningen vilket jag gjort förut men fått nej. Nu behövde dem en timvikarie så jag hade en väldans tur ! Jag tycker absolut att du skall söka om du vill jobba på förlossningen. Säger dem nej tack, så sluta inte ! Försök nu till hösten och sen senast januari då dem börjar ta in semestervikarier för sommaren. ;) Lycka till !

2011-07-04 @ 17:48:25
URL: http://veeka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0