Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Leklandet!

Hallå hallå! =)

Underbar helg!
Gårdagen tillbringades hemma hos svärföräldrarna och det är alltid lika mysigt att komma dit =) Och senare på kvällen kom Lollo, Jonas och Elias hit för att göra oss sällskap till andra chansen =) då bidde det även kina mat och sen en massa dooodis =)

Nu idag åkte vi iväg och hämtade Eliasen och drog iväg till Leklandet =) Det uppskattades väldigt av Melvin. Dom hade super skoj och var dyblöta av svett. Så en fika med korv och lite saft gjorde susen. Haha! Sen stensomnade dom båda i bilen påväg hem men det var bara till att lyfta ur dom och in i sängarna.

Och när dom vaknar blir det pannkakor! Mums!

Vi har även till 100% bestämt vad vi ska ha för vagn. Hahahahahahahahahahaha
En city cross. Det är alldeles för mycket negativt med 3 hjulingar. Vältrisken är mycket större och det vill jag inte ha. Men smaken är som baken =) Vi ska iaf ha en city cross. Totalt bestämt nu! Haha!

Och imorgon ska vi åka och hämta våra nya telefoner =) Yeeeey! Ska bli spännande. Jag får till och med ett rosa skal till, hihi! Nice

Om 2 veckor ska jag och älsklingsgubben åka till Ullared!! Wiiiihooo va skoj det ska bli..Då ska det banne mig shoppas. Massor som vi vill och behöver ha. =) =) =) =) Och det är så otroligt skoj att få hittat på något med bara Robban, och vad är inte toppen om en ullaredsresa?? haha

Ha en underbar dag
kraam

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Velpotta! ;)

Vilken färg blir det? :) Jag älskar våran Citycross, underbar o köra i både snö som på bar backe :)

2011-03-06 @ 13:21:45
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Malin

Hejsan, ser att ni är ute efter en ny vagn fast begagnad hehe, jag och min man säljer en Emmaljunga Nitro City (funny rings) med en helt ny hårdlift om ni är intresserade. Det är en fyrhjuling fast med svängbara hjul fram, vi har trivts jötte bra med den men nu har vi dubbelvagn o behlver ej ha kvar den.. Är du instresserad så kan du ju höra av dig.. Bor i thn också.

([email protected])

2011-03-06 @ 16:51:14
Postat av: Anonym

Emmaljunga som är så tungaoch åbäkiga:S

2011-03-06 @ 19:48:07
Postat av: Emma

Malin: Åh ja den "färgen" är lite fräck faktiskt men tyvärr vill vi inte ha nitron =/



Haha nja ANONYM, jag tycker allt att city crossen var i nästan samma vikt som alla andra vagnarna. Väldigt lätt och snygg =) och säkerheten kommer i första hand här hemma =)

2011-03-06 @ 20:52:09
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: MoFa

Och Robban tycker det är lika roligt...hmmm.:)

2011-03-07 @ 16:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0