Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Snart helg!

Och grattis till min lilla kusin Elias på 2 årsdagen!! =)

Torsdag idag och jag vaknade helt vimsig. Visste inte alls vilken dag det var, skulle jag upp och jobba och vad var klockan??!! Haha helt kaotiskt blev det i mitt huvud. Och först kom jag ju på att det var torsdag och det gjorde mig lite besviken men att jag sen kom på att jag var ledig och vi kunde sova vidare gjorde mig glad igen, hihi!

Igår kväll hade vi fullt upp med att riva tapeter i bebisens rum och att måla våra tvmöbler vita =) Kul med lite förändring. Jag har änna tröttnat lite på våra valnötsmöbler och att slänga ut en massa pengar på att köpa nytt när det bara är färgen vi är trötta på kom inte på frågan =) Så det bidde en pytteliten kostnad för lite färg och vipps så har vi nya möbler, hahahaha!!

Och jag är en av alla här i Sverige som nog är riktigt trötta på detta skitväder. Våren hade ju börjat smyga sig på för att bara på någon sekund försvinna igen! =/

Igår hade jag och Jessica en uber mysig frukoststund på ritz. Åh va gott det var. Och sen blev vi kvar på en massa tjöt för att sen 2 timmar senare inse hur lång tid vi faktiskt suttit där. Hahahaah!

Sen på em kom Emma och Vincent på besök. Och det var ju inte igår =) Vincent hade vuxit en massa och sprang nu runt =)

Idag händer ingenting verkligen och det är ganska så skönt. Bara slapp framför Big brother som jag missat. Har fortfarande program kvar innan jag är ikapp =)

Just de ja, idag går vi även in i vecka 25 =) Yeey. Och bebis växer så det knakar. Jag ser och känner sån otrolig skillnad nu på bara någon vecka. Man känner och ser verkligen att det är en bebis =)

Ullared om bara en vecka också..jiiiippii!!

Här hemma går en riktigt bra låt sig varm. Jag älskar ju Bruce Springsteen och världens bästa låt är ju självklart med honom och heter "Streets of Philadelphia" Åh den är underbar! Sätter på den och lägger mig ner och bara njuter!!!

Föresten, det är ren idioti av dom bestämmande som bestämmer över radio m.m att byta ut Lugna favoriter till Bandit rock..Sikken miss alltså. Ja jag vet att det var ett tagsen dom bytte men jag är lika förbannad fortfarande...Älskar lugna favoriter!!

Nää om man ska ta sig lite mellis innan man ska hämta hem lillprinsen?!
Kram på er


Vecka 25 med Mellisen




Vecka 25  nu <3




Påväg till dagis imorse =)


Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Ta en bild på möblerna då!! :)



Målade ni om lackbordet ni hade? (om ni nu har kvar det?) Isf blev det bra.. Jag vill måla om min tvbänk (lack) men vet inte om de skulle bli bra !

2011-03-10 @ 16:17:31
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Amelie

Du ser ut att vara ganska lika stor med melvin som denna.. :P



Jag gillar bandit btw. :P

2011-03-11 @ 12:30:22
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0