Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tröttis vecka

Kul att få se att det inte bara är jag (fast det vet man ju innerstinne egentligen) som tycker det är jobbigt med detta tjat om kön! =) =)

Nu är det iaf HELG!! Jag har kryssat mig hela denna helgen från bemanningen! Nu har jag jobbat hela veckan och känner att det är behövligt med lite ledigt. Haha börjar jag kl 7 så är jag uppe kl 5 för att hinna med allt och sen är man inte hemma fören vid halv 5 tiden på eftermiddagen. Långa dagar! Även för Melvin och nu märker man att han är grymt trött. Så imorgon är det ledig dag för både honom och mig =) MYS!!

Då ska vi ut på lite äventyr, bara han och jag =) Kanske till och med tar oss någon fika någonstans, hihi!

Och imorgon ska Melvin sova borta. Det var inte igår kan jag lova =) Men inte för att jag och pappsen ska få sovmorgon, nej tvärtom. Vi ska upp innan tuppen för att dra iväg till Ullared på lördagen =) Så det blir allt annat än en lugn dag..Men mysig dag med bara sambon min! Och en massa shopping till både bebis och Melvin..=) =)

Sen på söndag är det kalas här hemma för min gubbe =) Han blir ju hela 24 år på måndag! <3

Ursch, Melvin har fått en sån otroligt jobbig hosta. Det låter som att han ska hosta sönder sig. Men det är bara att vänta ut det antar jag! Som det brukar vara med sjuka barn =)

Robban håller på och gör iordning bebisens rum utan att jag lägger mig i =) Ska bli spännande att se när det sen när det är klart. För det rummet har jag släppt helt totalt till honom. Jag litar på honom, hihi!

Har även gått in i vecka 26 idag! Och bebis rullar runt mer och mer för varje dag som går =). Det är inte så att den sparkar så mycket, den snurrar mest. Haha! Den gillar nog inte det trånga.

Ha det fint
Kraam

Magen vecka 26 
  


Målat om lite =)


Kommentarer
Postat av: nalle333

Tjena fotbollen ;P

Nu börjar du ha en rejäl kula men en ack så fin sådan tycker jag!!!

2011-03-17 @ 20:32:42
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Amelie

Det blev jättefint med ommålningen. Det var ju jättefint innan med iofs. :D

Och hejsan tjockis! Härligt. <3

2011-03-18 @ 13:47:22
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0