Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

15 maj

Tjena hejsan!!

Här har vi haft det fullt upp! =)

Och just nu står vi i packandet av allt till vår växjöresa.. Imorgon drar vi och äntligen får vi träffa vår underbara familj där nere =) Inte lätt att alltid får ihop det men när vi väl får det har vi jäkligt skoj =) Blir bättre nu när pappsen faktiskt flyttar ner till Växjö =)

Melvin ar varit på piratkalas hos Harry och det var otroligt uppskattat =) Jätte kul och jätte fina var dom alla =)

Charlie har haft feber då och då men inget som riktigt bryter ut. Bara det håller sig till efter växjö så är vi nöjda, hehe!

Sen har ju även årsdagen av Lenas bortgång varit och denna vecka har varit jobbigare än man kanske kan tro. Tänker på henne JÄMT och saknar henne JÄMT. I mitt huvud har inte detta skett. Det får inte ha skett!! Otroligt vad "skadad" man kan bli efter en sånhäringa grej. Världens gladaste och trevligaste människa som alltid hade leendet framme,  är bara borta.. Nää ni hör ju hur konstigt det låter. Att man inte fattade, att man inte såg.. Det är för mig ofattbart! Och VARFÖR fick man inget veta. Att lämna jordelivet, ja då ska det ha gått sååå otroligt jätte långt... Och ändå visste jag inget.. Nää! Tro det eller ej men jag gråter fortfarande någon gång i veckan och bara tänker på henne. Det kan räcka med en låt och det utbryter. Och det är inte alls konstigt.. Man får sakna, man får må dåligt och man får sörja.. Och det är precis det jag gör. Och jag tillåter mig göra det. Måste få göra det, måste få prata om henne och fälla någon tår, det är oundvikligt. Hur skulle jag annars kunna handskas med det?! Det var/är en otroligt älskad människa i mitt liv. En som betydde/betyder vääldigt mycket för mig. Min älskade moster! <3

Hmm

Ja men iallafall. I helgen har jag jobbat "ensam" igen och det gick bättre än förväntat.. Måste hylla den underbara personalen som faktiskt jobbar där. Helt otroligt vilket bra stället =) Och till helgen är det ännu mera jobb. Och sen så är det bara 2 veckor kvar tills jag börjar heltid några månader. =) =) Känns skönt samtidigt som det är med lite vemod ;-) Då är ju min mammaledighet slut.. Men men, man måste blicka framåt =)

Och idag fick jag även beskedet att Charlie fått dagisplats på Melvins gamla avdelning som vi stormtrivdes med =) Yeeeey, bättre nyheter kunde man inte fått idag =) Känns sååå gott. Han stod först på listan och dom andra 2 barnen var det sisådär om dom skulle få plats.. Men charlie var iaf klar =) =) =) Underbart! =) =)

Näää, om man skulle ta och packa det sista nu innan Desperata husfruar börjar =)

Ha en fin kväll..
Kraaaam

Världens coolaste Kapten


Och världens coolaste pirat


Sen fanns ju en riktigt läskig pirat ombord, haha


Han äter upp mig mamma..


På jobbet =)


Fick lite inspiration av Therese, haha!!! Måste ju testa, hihi
Och NEJ, han passade inte att vara "lite" rölätt!! Haha

Kommentarer
Postat av: Marie, Mamma till William & Linus ♥

Ja :) Det är en fördjupningskurs så jag läser nog den nästa termin. Ska du läsa nåt?

2012-05-22 @ 19:29:49
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja så känner jag med. Nu har jag ju barn & ungdomssjukvård och psykiatri. Men vill ha akutsjukvård och akutmedicin också :)

2012-05-22 @ 22:24:13
Postat av: Martina

halloj!

De var länge sedan!



Låter som ni har de bra. kul att börja jobba vart jobbar du då?:)

Vilka häftiga pirater:D



Hoppas allt är bra med er



kramar martina med Cornelia

2012-06-25 @ 10:27:13
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0